EuroSkills udvider staben

6. marts var første arbejdsdag for tre nye ansigter i EuroSkills-sekretariatet, da der blev budt velkommen til Kasper Bøgelund, Rikke Hvid og Lene Dahl.

Rikke Hvid har blandt andet været projektleder for ‘I got Skills 2023’ i Fredericia Kommune og var derigennem en bærende kraft bag DM i Skills 2023. Hun har desuden ekstra meget grønt blod i årerne og brænder for bæredygtighed ☘️. Rikke er ansat som Sustainability & Sector Manager.

Kasper Bøgelund har også masser af Skills i blodet! Han har i mange år været faglærer på NEXT i København og har desuden deltaget bl.a som ekspert til talrige internationale Skills-konkurrencer. Kasper er ansat som Sector Manager.

Lene Dahl har bl.a. en baggrund som salgschef hos Odense Sport & Event og som Kommerciel Direktør hos koncertarrangøren Live Nation. Hun er ansat som partnerskabsansvarlig.
Med de tre nye kollegaer sætter vi endnu mere gas på forberedelserne af de 38 konkurrence-områder i MCH Messecenter Herning, vores grønne fokus samt vores partnerskaber.