Fremtidens faglærte i fokus på HI messen

Et par givende dage på HI Tech & Industry Scandinavia messen blev i dag rundet af med et oplæg på scenen hos DI Produktion og besøg af en nykåret ung og sej europamester fra Skillslandsholdet.

Tak til landets dygtigste unge automekaniker, 22-årige Jeppe Præstiin Mikkelsen fra Ringkøbing, for at fortælle om sine oplevelse fra EuroSkills2023 i Polen og om hans syn på, hvordan Skills-konkurrencer øger interessen for erhvervsuddannelser blandt landets unge.

Med på scenen var også DI – Dansk Industris branchedirektør Peter Trillingsgaard, der også hepper på unge som Jeppe og på at unge får mere indblik og interesse i erhvervsuddannelserne. Der er brug for flere faglærte til erhvervslivet, vores velfærd og den vigtige grønne omstilling!

Vi er taknemmelige over at bidrage til DI Produktions flotte indsats med at sætte fokus på fremtidens faglærte arbejdskraft. Og så er det altid bare helt særligt for os at besøge Herning Kommune og MCH A/S – og nyde to gode dage i de selvsamme messehaller, hvor det hele går løs med EuroSkills Herning 2025 om mindre end to år!

– Dagene på HI Messen har været meget udbytterige. Vi har mødt både virksomheder og øvrige aktører fra det danske erhvervsliv, der ønsker at bakke op om EuroSkills2025 og hele missionen om at øge interessen for erhvervsuddannelserne. En særlig tak skal lyde til DI Produktion for samarbejdet på messen, siger Henrik Kjeldsen, Direktør for EuroSkills2025.

Photos: Lars Moeller

 

DK:
20231005, Herning, Danmark:
MCH – HI Messe dag 3.
Foto: Lars Møller
UK:
20231005 Herning, Denmark:
MCH – HI Fair day 3.
Photo: Lars Moeller