Nye EuroSkills-ansigter

8. august sagde vi velkommen til Ole og Helle, der blandt andet skal hjælpe med at forberede og gennemføre de 38 konkurrencer til EuroSkills i Herning 2025.

Ole Egemose har mangeårig erfaring med Skills-verdenen. Han er selv uddannet maskinsnedker og har i 18 år været underviser og senere uddannelsesleder på erhvervsskolen i Skive (i dag Skive College). De seneste mange år har Ole været konsulent hos Snedkernes Uddannelser, hvor han bl.a. har stået for planlægning og opbygning af talrige stande til DM i Skills i samarbejde med landets erhvervsskoler. Ole er ansat som Sector Manager.

Helle Mølgaard Nielsen er også ansat som Sector Manager. Hun er oprindeligt uddannet skolelærer, men har i en årrække været vejleder og rekrutteringskonsulent på social- og sundhedsskolen FVH (Fredericia, Vejle og Horsens). Derigennem kender Helle også en masse til Skills universet, da hun bl.a. har arbejdet med projektet ’Ung i velfærd’ på tværs af 11 SOSU-skoler. Projektet havde stor sammenhæng med DM i Skills i 2023 i Fredericia.

Det har været et mål, at de nye kollegaer når ombord, så de når at opleve EuroSkills2023, der begynder i Gdansk i Polen om få uger. Herefter venter et stort arbejde med at forberede de 38 europamesterskaber i 38 fag, der skal gennemføres i Herning til det næste EuroSkills i 2025.

Vores Sector Managers skal bl.a. sikre, at konkurrenceområderne forberedes og indrettes sammen med en række nære samarbejdspartnere, og selve gennemførelsen af europamesterskaberne skal planlægges i detaljer.

Vi glæder os over de nye forstærkninger og til samarbejdet med Ole og Helle!