Bæredygtighed

Danmark er vært ved det officielle europamesterskab for unge faglærte i 2025. Op mod 100.000 tilskuere, op mod 700 deltagere fra hele Europa dyster om EM-medajler inden for 38 forskellige fag.

BLIV PARTNER ELLER DELTAG

Bæredygtighed som DNA

Klimakrisen stiller krav til os alle, og erhvervsuddannelserne er en vigtig drivkraft, når det gælder om at uddanne fremtidens arbejdskraft med et bæredygtigt mind-set.

På erhvervsuddannelserne sættes bæredygtighed i spil i undervisning både direkte og indirekte blandt andet i form af et fokuseret valg af mere bæredygtige materialer, øget genbrug af materialer, reduktion af materialespild, øget affaldssortering samt gennem beregninger af klimaaftryk.

Klimahelte gennem erhvervsuddannelserne

Bæredygtighedsperspektivet kræver ikke blot baggrundsviden for at træffe de rigtige valg. Nye bæredygtige materialer kræver eksempelvis typisk tilrettede færdigheder i anvendelsen af disse materialer.

Vi er godt i gang med at skabe fremtidens klimahelte gennem erhvervsuddannelserne, hvor bæredygtighed er en del af uddannelsernes DNA. Vil du opleve fremtidens klimahelte, så besøg EuroSkills2025 i Herning.

News

Sign up for our newsletter

Let us keep you updated on EuroSkills Herning 2025 and sign up for our newsletter. It is sent out approximately every other month, or when there are major news.

See you in Herning!

EuroSkills Herning 2025